Versie: 00.01.14

Belangrijke informatie

Disqreet.nl is een chat-en flirtsite bedoeld voor 18+. Ben je nog geen 18 dan verzoeken wij je om deze website te verlaten. Disqreet.nl is met name bedoeld om met elkaar te kunnen chatten. Het is mogelijk om met andere gebruikers te chatten en met fictieve profielen die bij ons ChatTease heten. Met ChatTeases zijn fysieke afspraken niet mogelijk, maar je kan wel lekker met ze chatten. Op Disqreet.nl kan derhalve expliciete erotische beelden en/of teksten bevatten. Op Disqreet.nl zijn er geen verplichtingen, je zit niet vast aan een abonnement en wij sturen geen spam naar je toe. Je hoeft alleen te betalen voor de berichten die je gaat versturen. Gebruiksvoorwaarden en privacyvoorwaarden zijn op deze website van toepassing.


Voordat je gebruik maakt van Disqreet.nl willen wij je wijzen op de volgende zaken. Disqreet.nl is alleen bedoeld voor volwassenen van 18 jaar of ouder. Minderjarigen worden geweerd en dienen de website te verlaten. Disqreet.nl is een chat- en flirtsite.


Disqreet.nl is een flirt- en chatsite waarbij gebruikers de vrijheid genieten om zichzelf te uiten. Onze website kan derhalve expliciete of erotische beelden of teksten bevatten. Disqreet.nl is met name bedoeld om chatgesprekken te voeren. Deze gesprekken kunnen plaatsvinden tussen gebruikers onderling en tussen gebruikers en fictieve profielen (zogenaamde ChatTease). Met ChatTeases kunnen op onze website uitgebreide online chatgesprekken worden gevoerd maar zijn fysieke afspraken niet mogelijk. Onze garanties: geen verplichtingen, geen abonnement en geen spam! Alleen betaling bij gebruik: vanaf € per chatbericht. Op deze website en de door ons geleverde diensten zijn onze gebruiksvoorwaarden en privacyvoorwaarden van toepassing.


De voordelen van een premium member

Als premium member heb je toegang tot alle opties van Disqreet.nl. Je kan persoonlijke berichten versturen en alle foto’s van andere leden bekijken. Je betaalt alleen het bericht wat je zelf verstuurd.

Belangrijk

Je betaling is discreet. Wij vermelden niet de naam van onze site, maar hebben als betalingskenmerk CWA Solutions.

Door op ‘Akkoord en doorgaan’ te klikken ga je akkoord met bovenstaande en onze gebruiks- en privacyvoorwaarden.

Toegangsverbod

disqreet.nl is een online flirt service, waarop je een leuk chatgesprek met zowel echte members als fictieve profielen (zogenaamde ChatTease) kan voeren. disqreet.nl bevat naast echte profielen ook fictieve profielen. Deze fictieve profielen worden duidelijk aangegeven. Met deze fictieve profielen zijn fysieke afspraken niet mogelijk.

Merk je dat je te veel tijd doorbrengt op onze website, dan kan je ervoor kiezen om een toegangsverbod aan te vragen bij onze klantenservice. Jouw IP-adres en emailadres worden dan gedurende 12 maanden geblokkeerd, waardoor je geen gebruik meer kan maken van onze website. Neem even contact op met onze klantenservice om een dergelijk vrijwillig toegangsverbod in te stellen.

Indien je zich zorgen maakt over een naaste, neem dan eveneens contact op met onze klantenservice.