Versie: 00.01.14

Belangrijke informatie

Disqreet.nl is een chat-en flirtsite bedoeld voor 18+. Ben je nog geen 18 dan verzoeken wij je om deze website te verlaten. Disqreet.nl is met name bedoeld om met elkaar te kunnen chatten. Het is mogelijk om met andere gebruikers te chatten en met fictieve profielen die bij ons ChatTease heten. Met ChatTeases zijn fysieke afspraken niet mogelijk, maar je kan wel lekker met ze chatten. Op Disqreet.nl kan derhalve expliciete erotische beelden en/of teksten bevatten. Op Disqreet.nl zijn er geen verplichtingen, je zit niet vast aan een abonnement en wij sturen geen spam naar je toe. Je hoeft alleen te betalen voor de berichten die je gaat versturen. Gebruiksvoorwaarden en privacyvoorwaarden zijn op deze website van toepassing.


Voordat je gebruik maakt van Disqreet.nl willen wij je wijzen op de volgende zaken. Disqreet.nl is alleen bedoeld voor volwassenen van 18 jaar of ouder. Minderjarigen worden geweerd en dienen de website te verlaten. Disqreet.nl is een chat- en flirtsite.


Disqreet.nl is een flirt- en chatsite waarbij gebruikers de vrijheid genieten om zichzelf te uiten. Onze website kan derhalve expliciete of erotische beelden of teksten bevatten. Disqreet.nl is met name bedoeld om chatgesprekken te voeren. Deze gesprekken kunnen plaatsvinden tussen gebruikers onderling en tussen gebruikers en fictieve profielen (zogenaamde ChatTease). Met ChatTeases kunnen op onze website uitgebreide online chatgesprekken worden gevoerd maar zijn fysieke afspraken niet mogelijk. Onze garanties: geen verplichtingen, geen abonnement en geen spam! Alleen betaling bij gebruik: vanaf € per chatbericht. Op deze website en de door ons geleverde diensten zijn onze gebruiksvoorwaarden en privacyvoorwaarden van toepassing.


De voordelen van een premium member

Als premium member heb je toegang tot alle opties van Disqreet.nl. Je kan persoonlijke berichten versturen en alle foto’s van andere leden bekijken. Je betaalt alleen het bericht wat je zelf verstuurd.

Belangrijk

Je betaling is discreet. Wij vermelden niet de naam van onze site, maar hebben als betalingskenmerk CWA Solutions.

Door op ‘Akkoord en doorgaan’ te klikken ga je akkoord met bovenstaande en onze gebruiks- en privacyvoorwaarden.

Prijzen

Je kunt gratis een profiel aanmaken op disqreet.nl. Wanneer een profiel je aanspreekt kun je besluiten om een premium creditbundel aan te schaffen. Als premium member heb je exclusief toegang tot alle extra opties, inclusief het versturen van persoonlijke berichten, foto's en het bekijken van privé-foto's van members.

Onze premiumpakketten en vergoeding per bericht:
Pakket Aantal credits Pakketprijs Prijs per bericht
Premium 1250 800 credits + 450 GRATIS € 199,99 € 1,60
Premium 900 610 credits + 290 GRATIS € 152,99 € 1,70
Premium 660 500 credits + 160 GRATIS € 124,99 € 1,89
Premium 500 400 credits + 100 GRATIS € 99,99 € 2,00
Premium 240 200 credits + 40 GRATIS € 49,99 € 2,08
Premium 110 100 credits + 10 GRATIS € 24,99 € 2,27
Premium 50 50 credits € 12,49 € 2,50
Belangrijk

Je betaald discreet. Als betalingskenmerk wordt alleen de naam ‘CWA Solutions’ vermeld, niet de naam van onze site.

Afhankelijk van de hoogte van het pakket en manier van betalen kunnen er door onze betalingsprovider extra kosten in rekening worden gebracht.